Du er her: 

Folkekirkens Skoletjeneste på Bornholm er kommet godt i gang

Søren Fogelstrøm

læs mere her

1. august blev Søren Fogelstrøm ansat som vores første medarbejder i Folkekirkens Skoletjeneste på Bornholm. Han er uddannet skolelærer og har god erfaring fra arbejdet i folkeskolen. Vi (bestyrelsen) er gået efter en medarbejder med et solidt og opdateret kendskab til forholdene i grundskolen i Danmark, og det har vi fået med Søren.

 

Han har brugt de første måneder på at lave hjemmeside www.fs-bornholm.dk, skabe kontakter både til skolerne på øen og skoletjenesten i Kbh. De første projekter er godt i gang, og dertil er han begyndt på en obligatorisk efteruddannelse for ansatte i folkekirken. Efter nytår vil han besøge præsterne på øen, og hvis der er andre, der vil møde Søren for at høre om arbejdet og mulighederne må I endelig sige til. Søren er ansat på halv tid. 

 

En gang i det nye år vil vi ansætte en teolog, ligeledes på halv tid. Halv tid i Aaker- Pedersker som præst og altså halv tid i Folkekirkens Skoletjeneste. Det glæder vi os til og forventer at kunne møde det behov der ligger i skolerne på Bornholm, for en kvalificeret og faglig inspiration og hjælp til undervisningen i kristendom, kultur og etik.

 

Læs mere om samarbejdsprojektet FSB her

 

 

Del dette: